Despre noi

Magazinul nostru a fost deschis după ani buni, petrecuţi īn competiţii de enduro, şi este, pānă azi, condus cu placul motocicletelor atāt stradale, cāt şi cele sport. Activitatea noastră principală o constituie comerţul cu motociclete noi şi second hand, toate revizuite īn atelierul propriu, cu consumabile schimbate. Zi de zi muncim pentru a asigura clienţilor noştrii servicii de calitate ceea ce priveşte importul de vehicule cāt şi asigurarea pieselor de schimb.

Cerinţele pieţei de a asigura piese second-hand, au rezultat să asigurăm importul acestora de la partenerii noştrii din Germania, iar pentru unele mărci japoneze avem deja un stoc de piese din dezmembrări.

Deasemenea cumpărăm motociclete peste 500 cmc, avariate sau defecte fabricate după anul 2004, pentru dezmembrare. Asigurăm transportul, şi achităm pe loc. Aşteptăm orice ofertă, posibil cu fotografii, promitem răspuns prompt.
PENTRU TOATE MOTOCICLETELE ACHIZITIONATE DE LA NOI ASIGURAM GARANTIE, SCHIMBUL DE ULEI GRATUIT ! ! ! PENTRU TOATE MOTOCICLETELE ACHIZITIONATE DE LA NOI ASIGURAM GARANTIE, SCHIMBUL DE ULEI GRATUIT ! ! !       
All rights reserved © Tozobikes 2011